Een hemelse mix van kustlijnen, cultuur en cocktails

 

 

Een hemelse mix van kustlijnen, cultuur en cocktails, Rhodos is de ideale vakantiebestemming voor zowel sensatiezoekers als zonaanbidders. Het is het grootste van de Dodekanesos-eilanden, heeft een glorieuze 220 kilometer lange kustlijn en baadt meer dan 300 dagen per jaar in de zon. Met stranden van het o zo vredige zand van Pefkos tot de bruisende strandbars van Faliraki, is er genoeg te zien aan deze zonovergoten kustlijn. Maar het is wat net achter het zand ligt dat dit betoverende eiland zijn unieke charme geeft.

Overspoeld met fascinerende oude geschiedenis, zijn de schilderachtige dorpjes, geplaveide straatjes en het bruisende nachtleven van Rhodos een hit bij bezoekers die op zoek zijn naar alles wat met Grieks te maken heeft. Ontdek het verleden op locaties zoals de middeleeuwse stad Rhodos-stad, die op de Werelderfgoedlijst van UNESCO staat, waar je kunt verdwalen in een doolhof van smalle stenen steegjes en oogverblindende gebouwen. Of bezoek een klooster voor een meer spirituele reis, met 17e-eeuwse muurschilderingen en rustige tuinen om te verkennen.

Het adembenemende landschap is ook een grote aantrekkingskracht, met rotsachtige baaien en kalme wateren langs de kustlijn bij bestemmingen zoals Anthony Quinn Beach. En het zand van Lindos is een andere must-see, omringd door weelderig groen landschap en witte huizen met platte daken. Het is de perfecte plek voor een dagje zonnebaden, staren naar de Lindos Akropolis of slenteren door de insta-beroemde straten van dit charmante stadje.

Als het op eten en drinken aankomt, is Rhodos een paradijs voor fijnproevers. De beste manier om van de lokale wijn te genieten, is door te genieten van het uitzicht op zee met een glas Rhodian Retsina op het terras van een restaurant zoals het gezellige Mama Sofia, gelegen in het hart van de oude stad van Rhodos. Dan, na een dag luieren op het strand of het verkennen van de historische straten, is het tijd om te smullen van een bord authentieke Griekse gerechten in een van de vele eetgelegenheden op het eiland.

Bij Rhodos draait alles om het mixen van uw vakanties en als u de stress van het boeken wilt wegnemen, zijn onze all-inclusive pakketten perfect voor u. Met je vluchten, hotel en maaltijden op orde, kun je je tijd besteden aan het genieten van het beste van dit prachtige eiland. En met een schat aan nieuwe activiteiten kun je je helemaal uitleven en je een A-lister voelen.

Nieuwer Ouder