TOP 10 MEEST VERWENDE KINDEREN!



Veel kinderen worden goed verwend. Ze krijgen Honderden euro’s zakgeld per week en hun ouders geven alles wat ze graag willen. Maar hoe erg worden de rijkste kinderen ter wereld nu eigenlijk verwend? Vandaag gaan we kijken naar 10 kinderen die wel heel erg verwend worden door hun ouders.

Hoeveel zakgeld kreeg jij en werd je verwend door je ouders? Laat het weten in de onderstaande reacties.

 

10. Honey Boo Boo uit Amerika.

Honey Boo Boo die eigenlijk Elena Thompson heet, werd bekend door een miss verkiezings serie. Het feit dat ze hier aan mee deed zegt al genoeg. Er is behoorlijk veel geld in dit meisje gestopt. Soms kost het wel 350 Euro om aan een miss verkiezing mee te mogen doen. De meisjes dragen jurken van soms meer dan 3500 Euro. Daarnaast moeten ze vooraf trainen met een eigen coach. Dat kost ongeveer 45 Euro per uur. En natuurlijk krijgen de deelnemers vaak manicures en massages voordat ze meedoen aan de grote wedstrijd. Behoorlijk wat geld en verwennerij dus voor meisjes zoals Elena.

De ouders van Elena hadden best vaak moeite om deze verwennerij voor hun dochter te betalen. Door de opvallende verschijning van deze gezette familie kregen ze steeds meer fans. Ze werden zo bekend dat ze hun eigen televisieserie kregen met de naam Honey Boo Boo. De serie met Elena in de hoofdrol was een groot succes en de familie verdiende ongeveer 17.000 Euro per aflevering. Genoeg dus om de kleine Elena weer flink te verwennen.

 

9. Barron William Trump uit Amerika.

Barron William Trump is de zoon van Donald Trump. Hij groeide op in de Trump Tower in New York, waar hij zijn eigen verdieping had. Barron ging naar een hele dure school in Manhattan. De belangrijkste en duurste wijk in New York.  In zijn vrije tijd voetbalt Barron of speelt hij een potje golf met zijn vader. Na het sportte moet je natuurlijk in bad. Na het badderen wordt hij graag ingesmeerd met een crème die kaviaar bevat. Een duur grapje. Zo’n potje kost ongeveer 500 Euro. Barron houd van een opgeruimde kamer, luxe dineren en hij loopt graag rond in een pak. Toen zijn vader in 2016 de presidentsverkiezingen van Amerika won, moest de familie verhuizen naar het Witte Huis. Barron gaat nu naar een school in Maryland. Op deze school zit je met 11 tot 15 kinderen in een klas en betaal je 40.000 Dollar per jaar.


8. Chase Mckenna uit Engeland.

De meeste jongere houden van shoppen bij de Primark voor goede kleding, maar dit geld niet voor Chase Mckenna. Chase was nog maar 12 jaar oud toen ze met de befaamde uitspraak “ik houd van Ralf Lauren en Gucci, en ik doe niet aan de Primarkt” kwam. Chase krijgt alles wat haar hartje begeerd. De duurste handtassen, een gepersonaliseerde I-Pad, of ponny’s. Ze hoeft het maar te vragen en ze krijgt 350 Euro van haar vader. En mocht papa een keer niks willen geven, dan trekt Chase een gezicht en krijgt ze het alsnog.

 

7. Josephine Lau uit China.

Josephine was nog maar 7 jaar oud toen ze met tassen van 170.000 Euro rond liep. Dit was echter een koopje. In 2015 kocht haar vader een diamant van bijna 60 miljoen Euro. In Nederland zijn er zelfs geen huizen voor deze prijs. De diamant voor Josephine heette de blauwe maan. Haar vader besloot om de 12.03 karaats diamant een nieuwe naam te geven. Tegenwoordig heet de steen de blauwe maan van Josephine. Hoe bizar is het om te beseffen dat je op 10 jarige leeftijd een diamant krijgt doe 60 miljoen Euro waard is. Dan ben je behoorlijk verwend.

 

6. Zachary Furnish-John uit Engeland.

Toen Zachary Furnish-John, de zoon van de beroemde zanger Elton John en David Furnish nog maar 1 week oud was, werd hij al gezien als s ’werelds meest verwende kind. Hij kreeg geen standaard babykamer maar een compleet appartement. Elton en David vonden dat 1 babykamer niet genoeg was en lieten daarom het appartement naast hun villa ombouwen. Inclusief 2 zusters die 24/7 aanwezig zouden zijn kostte dit allemaal zo’n 1,6 miljoen Euro. De kinderstoel van Zachary kostte meer dan 200 Euro. Deze stoel had verschillende opties en een I-Pod Dock. Zo konden de pappa’s altijd hun favoriete nummers bij hun kind afspelen. In interviews heeft Elton John meerdere malen gezegd dat hij zijn zoon niet gaat verwennen met spullen. Hij zei: we zullen onze zoon verwennen met liefde en wijsheid.

 

5. Sophia Ecclestone uit Engeland.

 

Op 17 Maart 2018 werd Sophia Ecclestone 4 jaar. Dat werd groots gevierd met een glitter party. De moeder van Sophia besloot om alles op Instagram te delen. De dag begon met een foto van Sophia zittend op een grote stapel cadeaus. Dit in een speciaal voor haar gemaakte glitter pyama. Vervolgens kreeg Sophia een taart van 3 lagen die ongeveer even hoog was als zijzelf. Na de taart was het even tijd voor een fotoshoot. De kleine Sophia droeg een mooie jurk met zilveren glitter schoentjes. Helaas weten we niet hoeveel dit feestje gekost heeft, maar het was minstens zo duur als het kinderfeestje toen Sophia 1 jaar werd. Dat feestje koste maar liefst 78.000 Euro.

 

 

4. Justin Combs uit Amerika.

Justin Coms is inmiddels geen kind meer. Hij is de zoon van Shone Didi Combs. Een van s ‘werelds invloedrijke en succesvolle mannen in de hip-hop industrie. Papa Shone verdiende veel geld en kon zijn zoon dus ook flink verwennen. Zo kocht hij een Mercedes van 312.000 Euro voor Justin toen hij 16 jaar werd. Het bleef niet bij een mooie auto. Ook Justin was niet vies van een goed verjaardagsfeestje. Zijn 16de verjaardag werd zo groots gevierd, dat het werd uitgezonden in de my sweet 16 serie van MTV. Uiteraard waren er verschillende beroemdheden aanwezig. Justin is niet alleen bekend als de zoon van. Hij was ook een goede footballer. Toen hij 18 was kreeg hij een football studiebeurs. Helaas is hij niet zo succesvol geworden als iedereen gehoopt had. Maar papa Shone bleef een trotse vader toen zijn zoon afstudeerde.

 

3. Suri Cruise uit Amerika.

Suri is de dochter van een van de rijkste en bekendste acteur ter wereld. Namelijk Tom Cruise.. Toen Suri Cruise 6 jaar oud was mocht ze met haar vader naar Disneyworld. Tijdens hun gehele bezoek verbleven ze in het prestigieuze Assepoesterkasteel. Dat appartement is oorspronkelijk gebouwd voor de Walt Disney familie en kan eigenlijk niet geboekt worden. Het is altijd gereserveerd voor speciale momenten van de Walt Disney familie. Blijkbaar heeft papa Cruise toch een mooie deal kunnen sluiten. Ook is het bekend dat Suri’s kledingkast ongeveer 2,6 miljoen Euro waard is. De kast bevat hele dure items. Bijvoorbeeld een rode Dolce & Gabanna jas van 2000 Euro en jurkjes van bekende dure merken. Suri’s moeder wilde haar dochter graag verrassen met een speelhuisje ter waarde van 22.000 Euro.

 

2. Prins George uit Engeland.

Prins George is de zoon van Prins William en Catherine en is de 3de op de lijst van de troonopvolgers van het Britse Koninkrijk. Het is natuurlijk niet vreemd om als lid van de Royal Family mooie en dure kleding te dragen. Toch lijkt het er op dat de kleine George wel extreem verwend wordt. Papa William zei tijdens een interview dat zijn zoon veel te veel cadeaus had gekregen voor zijn derde verjaardag. Niet alleen van zijn familie maar ook fans stuurde cadeaus. Zo kreeg de prins eerder al een herdershutje, speciaal voor hem gemaakt en is zo’n 20.000 Euro waard. Het idee achter dit cadeau was dat de kleine prins thee kon drinken met zijn opa in de hut zodat de 2 over tuinieren en de natuur konden praten. Onbekend is het natuurlijk of dit werkelijk gebeurd is.

 

1.   1. Blue Ivy Carter uit Amerika.

Blue Ivy is de dochter van Beyonce en J Zee. Zij kreeg voor haar verjaardag een gouden hobbelpaard ter waarde van 520.000 Euro. Hier bleef het overigens niet bij. Ze kreeg ook een kinderstoel van 13.000 Euro, een speen van 2,2 miljoen Euro, een jurkje van ruim 22.000 Euro en speelgoedauto’s waar Ivy zelf in kan rijden. Toen ze nog maar 6 jaar oud was had ze al haar eigen personeel. Een persoonlijke styliste, een kok en bodyguards. Daarnaast zijn er aanwijzingen dat ze haar eigen parfum en kledinglijn wil gaan uitbrengen. Het leven van Ivy is wel heel apart. Haar familie heeft 5 gigantische huizen. 2 in Los Angeles, 1 in New York, 1 in New Hamptons en een huis in Miami. Verjaardagen worden op grootse wijze gevierd waarbij grote sterren aanwezig zijn.


Nieuwer Ouder