Scorpion Yachts is de eerste ter wereld die eigendom verhandelt in NFT’s

 


Scorpion Yachts zal de helft van haar chartervloot eigendom van totaal 8 miljoen in Miami, The Hamptons, Ibiza en St Tropez, als eerste ter wereld omzetten in Non-Fungible Token-NFT op basis van smart contract technologie op de blockchain met een jaarlijks vast rendement. Co-ownership NFT


Co-ownership NFT 

De helft van het eigendom per Scorpion Yacht wordt middels co-ownership NFT’s uitgegeven vanaf 4.500 euro per stuk tegen 7% rente per jaar. Scorpion Yachts NFT’s zijn te allen tijde vrij verhandelbaar op de secundaire markt zoals www.opensea.io ”SYC is 's werelds eerste hybride Web3-community door op onze evenementen plezier te hebben en kortingen aan te bieden voor onze leden.” Oprichter, Dirk Oerlemans.


Eerste hybride web3-community 

Scorpion Yachts heeft hiervoor www.scorpionyachtclub.com... opgericht, tevens 's werelds eerste hybride Web3 club, met netwerk evenementen en speciale ledentarieven voor het huren van boten, sport auto’s en huizen. Ze bieden jaarlijkse lidmaatschappen aan die weliswaar in aanschaf goedkoper en niet volatiel zijn, in tegenstelling tot hun toekomstige duurdere eeuwigdurende NFT-lidmaatschap, welke tevens verhandelbaar zijn op de secundaire markt en daarmee je je investering terug krijgt. Aangezien SYC NFT lidmaatschap in beperkte oplage in 2023 gelanceerd worden, blijven ze schaars.


Car & Yacht Rally 

Als lid kun je profiteren van wereldwijde online en offline lokale evenementen. Zo is er in het voorjaar een SYC Car & Yacht rally in Miami en Amsterdam met het slotfeest op de Scorpion Yachts in Ibiza.


Residents 

Residents in Miami, The Hamptons, Ibiza en St Tropez, kunnen genieten van alle luxe van een jacht zonder het gedoe van het huren of bezitten ervan tegen veel lagere kosten. Leden hebben tevens de optie om tot 50% van de jaarlijkse bijdrage terug te krijgen door hun winstgevende hoogseizoendagen aan te bieden voor externe charters.



Over Scorpion Yacht Club 

Dirk Oerlemans, eigenaar van Scorpion Yachts, heeft sinds 1996 verschillende bedrijven gestart en richtte de Scorpion Yacht Club op in Amsterdam, waarmee hij de eerste jacht bouwer ter wereld is die ook tokenized NFT lidmaatschappen en co-ownership aanbiedt.



Persbericht: Scorpion Yacht Club




Nieuwer Ouder