Ascent Integration exposeert op windenergie 2022

 


Ascent Integration, een business unit van Ascent Aerospace, zal aanwezig zijn op het komende WindEnergy-evenement in Hamburg, Duitsland van 27-30 september. WindEnergy Hamburg is het wereldwijde on- en offshore-evenement van het jaar met meer dan 1.400 exposanten en 35.000 bezoekers uit meer dan 100 landen.

Dit halfjaarlijkse evenement biedt professionals een unieke kans om een ​​kijkje te nemen in de nieuwste producten en technologieën die in de wind- en energiesector circuleren. Er zullen sessies zijn waarin de belangrijkste markttrends in de branche worden besproken, evenals netwerkevenementen en panels om ervaren geesten aan te moedigen om samen te werken aan belangrijke onderwerpen.

Als leverancier van op maat gemaakte, kant-en-klare oplossingen, werkt Ascent Integration samen met wind- en energieklanten om nieuwe producten, innovaties en technologieën te implementeren in in de industrie bewezen oplossingen om productieprocessen te maximaliseren. Kom de hele wereld van windenergie ervaren en bezoek Ascent Integration in hal B5, stand 534 op het WindEnergy-evenement in Hamburg.

Ga voor meer informatie over Ascent Aerospace, het Ascent Integration-team en onze Europese aanwezigheid naar:

https://ascentaerospace.com/products/integration/integration-europe/


Ascent Aerospace is een wereldberoemde, single-source leverancier van productie- en geautomatiseerde assemblagesystemen voor de lucht- en ruimtevaart-, defensie- en ruimtevaartindustrie. Als de grootste gereedschapsgroep in de sector produceert Ascent een volledige reeks van zowel matrijs- als montagegereedschappen die nodig zijn voor de lucht- en ruimtevaartindustrie, inclusief de grootste Invar-matrijzen die ooit voor de lucht- en ruimtevaart zijn gemaakt. Als automatiseringsleverancier en integrator van productiesystemen werkt Ascent samen met vliegtuigbouwers om hun project te ontwikkelen en door te voeren, van procestechniek tot bouw en installatie, om ervoor te zorgen dat het een efficiënte en kosteneffectieve oplossing is. Bezoek www.ascentaerospace.com voor meer informatie.

Nieuwer Ouder