Top 10 mooiste luxe hotels

 



Welkom bij een nieuwe top 10 video. Vandaag gaan we kijken naar 10 mooie luxe hotels. Ken jij nog meer hele mooie hotels die in deze top 10 zouden moeten staan? Laat het ons weten door een reactie achter te laten op dit filmpje. Vergeet niet om te abonneren en op het duimpje omhoog te drukken.

 

10. Palms, Las Vegas

Op nummer 10 staat het hotel Palms, Las Vegas. Dit hotel is recentelijk volledig gerenoveerd en opnieuw geopend. Als je denkt aan een over de top Amerikaans hotel dan past Palms Las Vegas perfect in dat plaatje. Het hotel heeft een eigen gigantische Casino, een mega buffet, een eigen nachtclub, ruime moderne kamers en enorm veel restaurantjes binnen het hotel. Als je opzoek bent naar een echte Las Vegas ervaring dan is het hotel Palms een perfecte keuze.

 

9. Atlantis Paradise Island, Bahama’s

De Bahama’s staan bekend voor luxe hotels waar veel Amerikaanse bezoekers naartoe gaan. Als een klein land met diverse eilanden biedt de Bahama’s voor toeristen de perfecte plek om een mooie, tropische vakantie te ervaren op slechts een paar uur vliegen van de verenigde staten. Hotel Atlantis is een gigantisch complex wat voorzien is van alle luxe die de bezoekers maar kan wensen. Uitgebreide buffetten, luxe kamers, een mooi zwembad, geweldig tropisch uitzicht, direct aan het strand gelegen. Daarnaast heeft het hotel ook een heel uitgebreid zwembad met unieke glijbanen en aquariums. De goedkoopste kamer kost ongeveer 250 dollar per nacht, voor een unieke luxe ervaring in de royal suite betaal je meer dan  5000 dollar per nacht.

 

8. The Plaza, New York City

Hotel The Plaza in New York City staat al jaren bekend als een van de meest luxe hotels in New York City. Het iconisch design is wel bekend bij wereldleiders, hollywood sterren en rijke zaken mensen. Dit hotel is een typisch voorbeeld van een klassiek ingericht hotel zoals we die kennen van honderd jaar geleden. Bij Hotel The Plaza heb je de mogelijkheid om een eigen butler te krijgen bij je kamer. In dit hotel zijn ook veel verschillende films opgenomen zoals een aantal Blockbuster film.


 

7. Burj Al Arab Hotel, Dubai

Het Burj Al Arab is mogelijk wel het meest bekende hotel van Dubai. Het iconisch gebouwd hotel heeft al veel sterren en staatshoofden mogen verwelkomen. Het hotel wordt in de media ook wel beschreven als het enigste zeven sterren hotel ter wereld. Gasten van de Burj Al Arab worden volledig in de watten gelegd met alle luxe die je maar kan bedenken. Wanneer je aankomt op het vliegveld van Dubai heb je de keuze om met een privé limo of met een helikopter naar het hotel te gaan. In het hotel is ook een restaurant wat volledig rondom een aquarium gebouwd is. Dit restaurant staat in de top 10 restaurants in de wereld. De unieke combinatie van het luxe eten met een aquarium aan je tafel maken dat dit restaurant terecht in de top 10 van de wereld staat. Je moet wel bereid zijn om flink te betalen voor deze unieke ervaring. De prijs voor de goedkoopste kamer start op slechts, € 1200 per nacht.

 

6. andBeyond Mnemba Island, Zanzibar

Dit hotel is gelegen op een privé eiland in Zanzibar. Als je van de natuur en van privacy houdt dan is dit hotel de ideale keuze. De kamers van het hotel zijn gebouwd in traditionele hout stijl met respect voor de natuur. De meeste verblijven zijn open gebouwd waardoor je echt het gevoel krijgt dat je midden in de natuur staat. Vanuit je woonkamer loop je direct het strand op waar je eigen luxe strandbedden op je staan te wachten. Als je een beetje geluk hebt dan kun je bij je verblijf ook nog veel schildpadden zien. Het eiland staat erom bekend dat veel babyschildpadden het eiland bezoeken. Wanneer je klaar bent met een heerlijke maaltijd kun je genieten van de ondergaande zon op het strand.

 

5. Royal Malewane, Zuid-Afrika

Droom jij ook wel eens van een unieke safari in Zuid-Afrika. Hotel Royal Malewane biedt deze ervaring in het hotel. Gelegen in een prachtig natuur gebied kijk je vanuit je zwembad bedje uit over de voorbij lopende dieren. Getrainde rangers bieden unieke safari mogelijkheden aan bij je hotel verblijf. Over de luxe van dit hotel hoef je je geen zorgen te maken. Hotel Royal Malewane biedt enorme luxe kamers met alle faciliteiten van moderne hotels aan. Dit hotel midden in de natuur behoort zeker in deze top 10 thuis.

 

4. Belmond Hotel Caruso, Italië

Gelegen in de bergen van de Amalfi kust van Italië bevindt zich het hotel Belmond. Dit ultra luxe hotel staat bekend als een van de meeste luxe hotels van Italië. Vanwege de ligging hoog in de bergen ben je altijd verzekerd van een prachtig uitzicht. Zowel tijdens je diner als aan het zwembad kijk je uit op een prachtig landschap van bergen, natuur en de zee. Ook voor dit hotel heb je een ruim budget nodig. De kamerprijzen starten vanaf € 850 per nacht.


 

3. The Westin Excelsior, Rome

Voor het volgende hotel reizen we door naar Rome. The Westin Excelsior staat bekend als een klassiek luxe hotel gelegen in het centrum van Rome. Alle kamers zijn met prachtige decoratie versierd en alles doet denken aan de een oud, luxe over de top Italiaans hotel. De prijzen voor een nachtje in dit hotel starten vanaf € 820 per nacht.

 

2. Aman Sveti Stefan, Montenegro

Hoe zou het zijn om een klassiek oud dorpje om te toveren naar een hotel? Het Aman Sveti Stefan hotel in Montenegro is een eiland dorp op zichzelf. Dit ultra luxe resort ziet er vanaf de buitenkant niet uit als een luxe hotel. Lopend door de oude straatjes van dit dorp kom je unieke gebouwen tegen die omgetoverd zijn tot super mooie luxe huisjes.

 

1.       Emirates Palace, Abu Dhabi

Wanneer we het hebben over luxe hotels dan kan Emirates Palace in Abu Dhabi niet ontbreken uit de lijst. Met een prijskaartje van meer dan 3 miljard dollar om te bouwen kan Emirates Palace wel het duurste hotel ooit zijn. Dit paleis is tot op de kleinste detail omgetoverd tot een luxe ervaring. De kandelaars in het hotel bestaan bijvoorbeeld volledig uit Swarovski kristallen. 

 

We zijn alweer aan het einde gekomen van de video. In welk hotel zou jij graag een nachtje willen verblijven? Laat het ons weten in de reacties onder deze video. Tot de volgende keer 😊

Nieuwer Ouder