CrossFit Nieuwendijk zwemtraining



Wat? Horen we je denken? CrossFit in het zwembad? Hoe dan? 

Zwemmen is bij uitstek geschikt om je kracht en conditie te verbeteren. Buiten het feit dat je leert om je echt als een vis in het water te voelen natuurlijk. CrossFit Nieuwendijk organiseert maandelijks een CrossFit zwemtraining: Binnen bij Optisport AquaAltena in Andel in de winter en buiten bij zwembad Bijtelskil in Sleeuwijk in de zomer. Ook zijn zij aanwezig tijdens de zwem4daagse in AquaAltena.

CrossFit in zwembad Bijtelskil
Elke tweede zondag van de maand organiseert CrossFit Nieuwendijk een CrossFit zwemtraining. Onder begeleiding van een gediplomeerde zwemcoach ga je aan de slag met je techniek - want hoe maak je die borstcrawl, zonder dat het eruit ziet of je verdrinkt-, maar ook met mobiliteit, kracht en conditie. Iedereen is welkom op de eerstvolgende training van zondag 12 juni om 11:00 uur. Laat van tevoren wel even weten dat je komt. Dit kan via info@crossfitnieuwendijk.nl.

CrossFit tijdens zwem4daagse in Andel
Tijdens de zwem4daagse in AquaAltena kun je, via een clinic, ook kennis maken met een CrossFit zwemtraining. Op 28 juni van 19:00 tot 20:00 uur wordt deze door zwemcoach Dennis Klop gegeven. Aan de slag met het verbeteren van jouw vrije slag, techniek of kracht? Geef je dan op via info@crossfitnieuwendijk.nl

Wil je meer informatie, ook over CrossFit op het ‘droge’? Kijk dan eens op
www.crossfitnieuwendijk.nl.


Nieuwer Ouder